FABRICACIÓN DE PISCINAS
DE POLIÉSTER


Calidad y comodidad a tu alcance

 

   
   

FABRICACIÓN DE DEPÓSITOS
DE POLIÉSTER

                                                     Calidad y comodidad a tu alcance

 

 

 

   
   

FABRICACIÓN DE PISCINAS
DE POLIÉSTER

                                                     Calidad y comodidad a tu alcance

 

 

 

   
   

FABRICACIÓN DE DEPÓSITOS
DE POLIÉSTER

                                                     Calidad y comodidad a tu alcance

 

 

Poliéster la Zarzuela, SA
954 011 723

Avís legal

POLIÉSTER LA ZARZUELA en la seva condició de titular i responsable d'aquest espai web, en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

POLIÉSTER LA ZARZUELA està domiciliada a: POLÍGONO INDUSTRIAL LA ZARZUELA, NAVE 11 Y 12.. Inscrita al Registre Mercantil de SEVILLA, amb el númeroCIF B-91589259.

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web o a la informació o als productes i serveis que s'ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció:

POLIÉSTER LA ZARZUELA, S.L.U.
POL. IND. LA ZARZUELA, NAVE 11 Y 12
Tel.: 615 286 560
Fax: 954 011 723
e-mail: info@poliesterlazarzuela.com

Avís legal

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

La publicació digital de POLIÉSTER LA ZARZUELA té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen.
POLIÉSTER LA ZARZUELA es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

POLIÉSTER LA ZARZUELA no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.

POLIÉSTER LA ZARZUELA no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

POLIÉSTER LA ZARZUELA no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

POLIÉSTER LA ZARZUELA és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per POLIÉSTER LA ZARZUELA. Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de POLIÉSTER LA ZARZUELA.

POLIÉSTER LA ZARZUELA respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client de L'EMPRESA que indicarà en cada cas els punts a seguir. Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida a POLIÉSTER LA ZARZUELA de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de POLIÉSTER LA ZARZUELA són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per POLIÉSTER LA ZARZUELA Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

Situation
Kontakt
Pol. Ind. Santa Bárbara, naves 6 - 8 41580 CASARICHE - SEVILLA
954 011 723
615 286 560

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí